Blog

Boozt24 legt uit!

Lees hier verder over factoring nieuws.

Hier delen wij tips, trucs en nieuwtjes waar jij als ondernemer beter van wordt!

munyeechong

Rekening courant vs. Factoring

Het verschil tussen rekening courant krediet en factoring. Als ondernemer sta je vaak voor de uitdaging om je bedrijf op de meest efficiënte en effectieve manier te financieren. Een veelvoorkomende vraag hierbij is: welke financieringsvorm moet je kiezen?

Lees verder →
munyeechong

MKB-financiering door banken

We weten allemaal dat het voor het MKB erg moeilijk is om door banken gefinancierd te worden. Ontdek waarom banken terughoudend zijn om het MKB te financieren en leer alternatieve financieringsmogelijkheden.

Lees verder →
munyeechong

Onbetaalde facturen innen

Als ondernemer is het innen van openstaande facturen essentieel voor het behouden van een gezonde cashflow. Helaas kan het innen van onbetaalde facturen soms een uitdaging zijn. Een stappenplan voor een succesvolle aanpak van het innen van onbetaalde facturen.

Lees verder →
munyeechong

Debiteurenbeheer uitbesteden: Voor- en nadelen​

Voor veel ondernemers is het bijhouden van de financiële administratie een tijdrovende klus. Een belangrijk onderdeel daarvan is het debiteurenbeheer: het beheren en opvolgen van openstaande facturen. Hier geven we de voor- en nadelen van het uitbesteden van debiteurenbeheer en praktische tips.

Lees verder →
munyeechong

Debiteurenbeheer: Wat is het en hoe werkt het?

Debiteurenbeheer kan voor veel ondernemers een uitdaging zijn. Het bijhouden van inkomsten en uitgaven is sowieso al geen makkelijke taak, maar wanneer je ook nog eens zorg moet dragen voor het tijdig innen van openstaande facturen kan het allemaal nog wat ingewikkelder worden.

Lees verder →