Werkwijze

Zet openstaande facturen om in werkkapitaal met factoring bij Boozt24​

Bij Boozt24 kopen wij jouw facturen en binnen 24 uur betalen wij een groot gedeelte direct aan jou uit. Wij willen ondernemers op deze manier helpen met groeien.

werken-op-kantoor-met-laptop
aan-het-werk-achter-een-monitorscherm

Wat is factoring?

Wanneer een bedrijf een product of dienst op krediet verkoopt, is er een betalingstermijn afgesproken tussen de verkoper en debiteur. De facturen zijn bijgevolg niet direct liquide. In de tussentijd maakt de verkopende onderneming echter nog steeds kosten. Dit kan in sommige gevallen zorgen voor cashflow problemen voor een onderneming. Factoring lost dit probleem op door het bedrag voor te financieren. Boozt24 koopt de factuur weg en wordt daarmee eigenaar van de factuur. Dit zorgt ervoor dat de verkopende onderneming niet langer afhankelijk is van de afgesproken betalingstermijn. Factoring zorgt ervoor dat er direct werkkapitaal beschikbaar is, dit kan dan direct geherinvesteerd worden in de onderneming om zo groei te realiseren. 

Hoe werkt factoring bij Boozt24?

De meeste factoraars financieren per factuur. Boozt24 doet dit niet. Wij financieren op basis van de gehele debiteurenportefeuille. Daarbij kijken wij niet alleen naar de bedragen op de facturen, maar ook naar de spreiding en betalingsgedrag van de portefeuille. Bij Boozt24 dienen jouw facturen als zekerheid voor jouw kredietlimiet. Daarom hebben wij geen privé borgstelling nodig en ook geen ondernemingsplan. Voor ons is de waarde van jouw debiteurenportefeuille van belang. Deze manier van factoring zorgt ervoor dat Boozt24 vaak goedkoper is dan andere factoring oplossingen

FACTUREN DIRECT OMZETTEN TOT WERKKAPITAAL

Wat is de werkwijze?

Vrachtwagen

Stap 1

Lever product of dienst aan de klant

facturen-versturen-3

Stap 2

Verstuur jouw factuur naar de klant en naar ons

hand-geld-uitbetaling

Stap 3

Wij storten binnen 24 uur 85% van het factuurbedrag op je rekening

gebouw

Stap 4

Jouw klant betaalt aan Boozt24

hand-geld-uitbetaling-2

Stap 5

Wij storten het laatste deel van jouw geld op je rekening

Wat kost factoring?

Factoring is een non-bancaire manier om je bedrijf te financieren, toch is het belangrijk om de kosten van factoring te weten. Onze tarieven worden onder andere bepaald door jouw jaarlijkse omzet en op basis van je gemiddelde openstaande facturen stellen we samen een passende financieringslimiet vast. Over deze limiet betaal je een fee over de limiet en een fee over het gebruik van de limiet, samen vaak minder dan 1% van je omzet. Boozt24 financiert over de gehele portefeuille, hierdoor zijn wij, naast alle andere voordelen, één van de goedkoopste factoraars!

DE VOORDELEN VAN BOOZT24

Wat maakt ons anders?

tech

1. Eigen technologie

Ons eigen platform, de Boozter, is een groot onderdeel van ons succes. Het platform zorgt ervoor dat alles veilig geautomatiseerd wordt. Dit maakt factoring bij ons makkelijk, snel en veilig.

financial-growth

2. Wij groeien mee

Wij vinden het belangrijk dat jouw bedrijf groeit, onze manier van factoring zorgt ervoor dat dit mogelijk is. Groei jij als bedrijf? Dan groeit Boozt24 mee in de financiering.

3. Eigen debiteurenbeheer

Wij nemen het debiteurenbeheer niet over, zoals de meeste factoraars wel doen. Bij Boozt24 vinden wij het belangrijk dat onze klanten zelf de regie houden over hun eigen klanten.

4. Geen privé borgstelling

Wij vragen niet om een privé borgstelling. In tegenstelling tot andere factoraars zijn jouw verstuurde facturen onze zekerheid.

5. Per maand opzegbaar

Bij ons zit je niet jarenlang vast. Als je omstandigheden veranderen, kun je opzeggen met een maand opzegtermijn.

6. Businessplan niet vereist

Wij financieren zonder businessplan in tegenstelling tot de bank. Wij kijken naar de waarde van jouw portefeuille.

Benieuwd naar wie wij zijn? Bekijk de over ons pagina

Kom ik in aanmerking?

Boozt24 is onafhankelijk, zo onderscheiden wij ons als financieringspartner. Hierdoor worden er ook geen sectoren uitgesloten. Bekijk onze cases en lees over het succes van factoring in verschillende sectoren.

Niet zeker of factoring bij je past? Wij werken met onafhankelijke adviseurs die jou hierbij kunnen helpen bekijk hier de pagina.

Verder hanteren wij transparante tarieven en spelregels. Bovendien groeien wij mee met jouw onderneming. Hiermee bedoelen wij dat jij méér financiering krijgt wanneer je meer gaat factureren bij ons. Tot slot,  je hebt de keuze om zelf het debiteurenbeheer te doen. Zo blijf je altijd zelf in controle met Boozt24 factoring. 

DE CHECKLIST

Dit zijn onze voorwaarden

Voldoet jij aan onze eisen dan ben je van harte welkom bij ons

1. Jouw onderneming bestaat minimaal twee jaar en dat kun je aantonen met jaarverslagen;

2. Je bent actief in de B2B markt. Wij sluiten geen sectoren uit;

3. Je genereert dit jaar minimaal een omzet van €500.000;

4. Je hebt een debiteurenstand van minimaal €50.000.

VAN OFFERTE TOT KLANT

Hoe word ik klant bij Boozt24?

Stap 1: Vraag offerte aan

Je vraagt een offerte aan op ons platform. Deze offerte is gratis en vrijblijvend. Op basis van de ingevulde gegevens en documenten, zoals de debiteurenlijst en het jaarverslag, ontvang je binnen 24 uur een offerte van ons.

Stap 2: Akkoord gaan

Wanneer jij akkoord gaat, wordt de offerte geüpload op ons platform. Vanaf hier start het risk proces. Na goedkeuring ontvang je een overeenkomst.

Stap 3: Beginnen met financieren

Wanneer je de overeenkomst ondertekend hebt en deze is teruggestuurd, controleren wij de ingestuurde documenten. Na goedkeuring kan de financiering van start gaan!

Meer weten? Bekijk onze veelgestelde vragen pagina voor meer informatie

Op zoek naar een Boozt?

Of wil je meer weten? Alle vragen zijn welkom, neem contact met ons op en wij helpen je graag verder!

Contactformulier

Stel jouw vraag aan ons, wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

*verplicht veld

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid van Google, en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.