Veronique van Hoef

Support

"Goede communicatie heeft veel meerwaarde voor de klant en Boozt24"

“Ik ben opgegroeid in Almere en na een tijd in het buitenland te hebben gewerkt, ben ik teruggekeerd naar Nederland op zoek naar nieuwe kansen. In 2022 kreeg ik de mogelijkheid om in Lissabon, Portugal, te werken als customer care service voor een project, waar ik mijn vaardigheden kon inzetten. Na anderhalf jaar waardevolle ervaring keerde ik terug naar Nederland en kwam ik in contact met Boozt24. Dankzij een vriendin binnen het bedrijf kreeg ik de vacature voor Client Success Agent doorgestuurd en greep ik de kans om hier aan de slag te gaan.

Onlangs heb ik mijn intrek genomen in Rotterdam en ontdek ik graag de stad in mijn vrije tijd. Ik hou ervan om nieuwe plekken te verkennen, zowel binnen als buitenland. Kunst en cultuur zijn mijn passie, dus je vindt me vaak in musea, theaters en bij concerten. Daarnaast ben ik nog steeds gek op media vormgeving, iets waar ik al tijdens mijn studie van genoot en nog steeds mee bezig ben in mijn vrije tijd. En natuurlijk kan ik enorm genieten van lekker eten en gezelligheid met vrienden en familie!

Als Client Success Agent heb ik veel contact met klanten en probeer ik ze zo goed mogelijk te ondersteunen en te helpen met vragen die ze hebben. Het geeft veel voldoening als je klanten steeds beter leert kennen en positieve feedback terugkrijgt. Verder ben ik verantwoordelijk voor een aantal administratieve taken.

Ik beschouw mezelf als een schakel tussen de klant en de rest van Boozt24. Door de korte lijnen tussen de verschillende afdelingen is onderlinge communicatie heel gemakkelijk. De sfeer op kantoor is heel gezellig en we zijn allemaal harde werkers, wat enorm motiveert.”