Rien Braakman

Legal

“Ons eigen software platform zorgt voor comfort.”

Vanaf de start van Boozt24 ben ik actief betrokken. Nadat afronding van de rechtenstudie in Utrecht, heb ik een incasso-, juridisch advies en credit managementbedrijf gestart. Dit bedrijf heb ik in 2010 verkocht. Door de incasso en creditmanagement business raakte ik betrokken bij de ontwikkeling van software voor waardering van debiteuren alsmede factoring. Zo ben ik ook bij Boozt24 terecht gekomen. Het bepalen van de waarde van debiteuren is essentieel voor Boozt24 als factoring bedrijf.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te reizen, weekendjes weg  of lekker uit eten te gaan. We zijn graag in Finland, daar hebben we ook een huis. Verder vind ik het fijn om te lezen, over (geo)politieke onderwerpen of soms een spannende thriller.

Bij Boozt24 vervul ik de functie van Legal Officer. Ook ben ik aandeelhouder van het bedrijf. Mijn rol is meedenken over de strategie, het vormgeven van de financiering en de juridisch controle van contracten. Daarnaast zit ik nog in het Risk Committee. De strategie is natuurlijk een belangrijke pijler voor Boozt24. Deze moet duidelijk zijn voor het gehele team. Dus wat doen we wel, en onder welke voorwaarden, en wat doen we niet.

De samenwerking in het team is heel goed. We hebben vertrouwen en respect voor elkaar, dat zorgt voor de teamspirit die Boozt24 doet groeien. We zitten in een stijgende lijn, mede als gevolg van het door ons zelf ontwikkelde software platform. Hierdoor kunnen we onze klanten goed faciliteren en heel makkelijk klanten aansluiten. Het creëert de ruimte om een grote speler te worden en om samenwerkingen aan te gaan met andere partijen.  Het huidige stevige fundament is de basis voor verdere groei.

Boozt24-Team-Rien-portretfoto