Mun Yee Chong

Marketing

“We werken als team naar het totaalplaatje toe.”

“Eigenlijk kwam ik bij Boozt24 binnen als stagiaire. Voor het afstuderen van de studie Commerciële Economie aan Hogeschool Windseheim Almere moest ik een afstudeer co-maker doorlopen. Na mijn afstudeerperiode ben ik gebleven en heb ik de kans gekregen om mijn afstudeerproject, een marketingstrategieplan, daadwerkelijk uit te werken

Ik woon in Almere en vind het leuk om in mijn vrije tijd te knutselen, iets met de hand maken en te schilderen. Maar ik ben ook erg sociaal, dus ik spreek graag met vrienden af om leuke dingen te doen.

Mijn functie als Online Marketeer is inhoudelijk best breed. Zo ben ik bezig met het genereren van leads, personeel werving, merk uitbreiding – eigenlijk alles wat essentieel is om Boozt24 haar waardepropositie te vergroten. Daarnaast ben ik de website aan het bouwen, dat is immers ons visitekaartje. Als marketeer hoop ik dan ook dat we over een aantal jaar gegroeid zijn en meer naamsbekendheid hebben binnen onze markt.

Door onze wekelijkse meetings weten we precies wie waarmee aan de slag gaat die week. In een corporate ben je vaak een nummer, bij Boozt24 nemen we de tijd voor elkaar en kunnen we onze visies delen. Zo werken we als team naar het totaalplaatje toe.”

Team-Mun-Yee-Chong-portretfoto