Hein Kop

Sales

“We helpen MKB’ers vooruit.”

Voordat ik bij Boozt24 begon, heb ik verschillende dingen ondernomen. Van retail tot fashion, van automotive tot design in verschillende directiefuncties – ik ben grenzeloos nieuwsgierig. Voor mijn werk heb ik vaak op beurzen gestaan, zowel nationaal als internationaal. Het zijn allemaal verschillende branches waar ik in heb gezeten, en toch hebben ze hetzelfde gemeen: het samenwerken met mensen en anderen vooruithelpen. Dat is wat ik ook graag doe bij Boozt24.In mijn vrije tijd vind ik het ook leuk om met mensen bezig te zijn. Ik organiseer running dinners in mijn straat, in Vught. Zo komt de hele straat bij elkaar en dineren we samen zodat iedereen kennis met elkaar maakt. In Vught woon ik samen met mijn vrouw. Verder vind ik het leuk om te skiën en te snowboarden. Mijn dochter is in de winter skilerares in Oostenrijk, en ik moet haar natuurlijk wel bij blijven houden. Het cosmetisch restaureren van auto’s is ook een grote passie van mij. Heel divers dus allemaal.

Bij Boozt24 onderhoud ik het contact met de adviseurs waar we mee samenwerken. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het proces waar een nieuwe klant in terecht komt. Ik zorg ervoor dat de samenwerking van begin tot het einde goed verloopt. Als de klant eenmaal bij Boozt24 staat ingeschreven, zal ik ook dit contact onderhouden. En hiervoor ga ik met plezier naar mijn werk.

Ik vind het mooi om te zien hoe Boozt24 een balans heeft gevonden tussen technologie en de menselijke hand. Onze software is een mooi technologisch hulmiddel voor wat wij als team doen om de MKB’er te ondersteunen. Het is dan ook onze missie om hen vooruit te helpen in hun groei. Dat proberen we samen te bewerkstelligen. In de toekomst hoop ik dat we Boozt24 naar een internationaal niveau kunnen tillen. Dan kunnen we nog meer bedrijven zien groeien.”

Hein-kop-portretfoto