Darryn Taylor

Junior Risk

“Ons werk heeft zichtbaar effect op mkb’ers.”

Ik ben begonnen op de support afdeling bij Boozt24 waar ik veel ervaring heb op gedaan met verschillende aspecten van de bedrijfsvoering binnen Boozt24. Al snel bleek dat mijn interesse met name bij risicobeheersing en portefeuille beheer lag. Toen de mogelijkheid daar was heb ik de kans gegrepen om me te ontwikkelen tot Junior Risk Manager, de rol die ik nu vervul binnen het team.

Naast het ondersteunen van de Risk Manager bij nieuwe aanvragen en het bijzonder beheer hou ik mij bezig met het beheer van de portefeuille van Boozt24. Ik monitor alle ontwikkelingen en ga, waar nodig, in gesprek met de klanten om de ontwikkelingen in de portefeuille te bespreken. Verder hou ik mij bezig met langere termijn ontwikkelingen om zo de processen te verbeteren. Voor zowel de klanten en als voor Boozt24 zelf.

Samen met mijn vriendin Malou en onze hond Bobbie, de stagiaire Company Dog, woon ik in Bussum. In het weekend vind ik het fijn om lekker thuis te zijn, te wandelen met de hond en op zaterdagavond met vrienden een biertje te drinken in de kroeg.

Samenwerken met anderen binnen het Boozt-team is belangrijk en daar speelt goede communicatie met elkaar een grote rol. Gelukkig is dat heel makkelijk, ieders deur staat altijd open. Ons werk heeft een zichtbaar effect op mkb’ers, dat maakt het voor mij leuk. Hopelijk kunnen we de aankomende jaren onze financieringscapaciteit uitbreiden en kan Boozt24 nog succesvoller worden. 

teammember-darryn-taylor