Darryn Taylor

Support

“Ons werk heeft zichtbaar effect op mkb’ers.”

“Ik ben het nieuwste teamlid van Support. Hiernaast volg ik de studie Pedagogiek en begeleid ik kinderen met diabetes. Voordat ik bij Boozt24 ging werken heb ik een leidinggevende functie gehad in een heren kledingzaak, maar ik was al een tijdje op zoek naar een nieuwe uitdaging. Toen ik de vacature als Client Succes Agent voorbij zag komen, heb ik deze kans met beide handen aangegrepen. 

Samen met mijn vriendin Malou en onze hond Bobbie, de stagiaire Company Dog, woon ik in Bussum. In het weekend vind ik het fijn om lekker thuis te zijn, te wandelen met de hond en op zaterdagavond met vrienden een biertje te drinken in de kroeg. 

Ik ben bij Boozt24 begonnen om Malou Slagveld te versterken, wij representeren samen de supportafdeling. Ik focus me op de lange termijn projecten van bestaande klanten en Malou houdt zich, onder andere, bezig met de dagelijkse taken. Daarnaast ben ik ook in training bij Bob Hofland om hem te ondersteunen met het maken van risk analyses. Dus ik ben zowel op de risk als de supportafdeling te vinden.

Samenwerken met het Boozt-team is voor mij als Client Support Agent een van de belangrijkste taken en daar speelt goede communicatie met elkaar een grote rol in. Gelukkig is dat heel makkelijk, ieders deur staat altijd open. Ons werk heeft een zichtbaar effect op mkb’ers, dat maakt het voor mij leuk. Hopelijk kunnen we door onze positieve houding de aankomende jaren ons financiering capaciteit verdubbelen en kan Boozt24 nog succesvoller worden.

teammember-darryn-taylor