Bob Hofland

Risk

“We hebben de juiste teamspirit.”

“Ik woon samen met mijn vrouw in Oegstgeest en hebben een tweeling, een zoon en een dochter. Ik werk sinds 2016 bij Boozt24 en daarnaast voer daarnaast nog andere interim opdrachten uit.  Dit betreft met name het adviseren van bedrijven op het gebied van bedrijfsfinancieringen en het assisteren en adviseren bij financiële herstructurering en reorganisaties. Bij Boozt24 ben ik operationeel als Risk Manager.

Mijn grootste passie is zeilen, dat doe ik al mijn hele leven. En dan het liefst op groot openwater, zoals het IJsselmeer of op zee. Eigenlijk ben ik gek op alle sporten, ik ben echt een beetje een sportgek. Als de Olympische Spelen op televisie is, kan je me daar zelfs ’s nachts voor wakker maken. Vroeger heb ik fanatiek gehockeyd, maar tegenwoordig lukt dat niet meer en moedig ik mijn oude team aan vanaf de zijlijn. Een balsport die ik nog wel kan beoefenen is golf, en dat doe ik graag naast het zeilen.

Als Risk Manager beoordeel ik of potentiële klanten voldoen aan de voorwaarden van Boozt24 en of zij een nieuwe klant voor ons kunnen zijn. Wanneer de klant binnen is, bekijk ik regelmatig de voortgang van de bedrijven om te beoordelen of we ze als klant kunnen behouden. Ook help ik met de financiering van ons bedrijf, dus Boozt24 zelf, om ervoor te zorgen dat deze voorspoedig loopt. Op deze manier hoop ik bij te kunnen dragen aan de verdere groei en met steeds meer klanten uit te bouwen tot een succes.

Het belangrijkste is dat ik het werk leuk vind, en dat vind ik ook zeker. Ik doe het dan ook met heel veel plezier en hoop samen, als team, Boozt24 steeds verder te ontwikkelen. Het plezier komt met name voort uit de juiste teamspirit en de ongedwongen sfeer op kantoor. We zitten, met jong en oud, op dezelfde golflengte en inspireren elkaar om onze missie te behalen.’’

Bob-Hofland-portretfoto