Darren

Development

“Ons platform zorgt ervoor dat iedereen zo efficiënt mogelijk kan werken.”

“Ik heb altijd al een passie gehad voor technologie en software. Na het afstuderen aan de Hotelschool en een tijdje bij verschillende bedrijven in de sales te hebben gewerkt, besloot ik deze passie te volgen en dieper in de technologie te duiken. Ik volgde een intensieve bootcamp in web development en leerde in drie maanden alles over coderen. Inmiddels zit ik helemaal op mijn plek bij Boozt24.

Ik vind het leuk om in mijn vrije tijd op pad te gaan, de wereld te ontdekken. Vroeger ben ik ‘secret tourist’ geweest en ik kijk dan ook wel kritisch naar de plekken waar ik heen ga. Ik bezoek graag verschillende steden, musea, of ik ga uit uiteten in restaurants.

Als Web Developer vorm ik een team met Pieter. Ik leer veel van hem over de Boozter, ons factoringplatform. Samen zorgen we ervoor dat deze optimaal werkt en verder ontwikkeld wordt. Zowel collega’s als klanten werken in de Boozter, wanneer zij vragen hebben bied ik ze een helpende hand en zorg ik ervoor dat zij zo efficiënt mogelijk hun werk kunnen doen.

Ondanks dat ik een andere weg ben ingeslagen, zit er dus nog altijd een stukje hospitaliteit in mij. Naast Pieter, ga ik ook regelmatig met de anderen zitten om te kijken wat er verbeterd kan worden. Door de toegankelijke en warme sfeer staat iedereen open om elkaar te helpen. Ik ga echt elke dag met plezier naar mijn werk.”

Boozt24-teammember-darren-iyoyo