Dialoc ID Products

COR DE NOOD - DIRECTIELID/MEDE-EIGENAAR & SVEN COUNOTTE - TRAFFIC MANAGER

“Dialoc ID levert klantspecifieke oplossingen… en dat vraagt om een financier die de ruimte geeft om te bewegen… en die hebben we gevonden in Boozt24!”
Dialoc-ID-Cor-de-Nood-en-Sven-Counotte-portretfoto-1

Over Dialoc ID Products

Dialoc-logo-vierkant

Dialoc ID, gevestigd in Harderwijk is een hightechbedrijf dat een totaaloplossing levert voor bibliotheken, overheid, industrie en retail. Hiermee kunnen deze hun assets beveiligen, administreren en verwerken.Zo ontwikkelt, bouwt en implementeert Dialoc ID systemen voor goederenbeveiliging en –beheer voor grote magazijnen en beveiligingspoortjes voor de detailhandel. Daarnaast zoekt het bedrijf graag nichemarkten op, om daarvoor zeer specialistische oplossingen te kunnen bedenken. Al aanwezige EM-technologie wordt gebruikt voor de beveiliging, RFID-technologie vervangt barcodes waardoor assets makkelijker geautomatiseerd te lezen zijn en koppeling aan managementsystemen mogelijk wordt.

Dialoc-ID-Cor-de-Nood-en-Sven-Counotte-portretfoto-2

Op zoek naar een meebewegende krediet

Een goede voorlichting, korte lijnen en denken in oplossingen, dat was wat het bedrijf zocht. Het feit dat het financieringsplatform van Boozt24 ook nog eens een prijstechnisch interessante oplossing bleek, was mooi meegenomen. Het platform van Boozt24 is duidelijk en “verschaft meer inzicht in wat er loopt, de bevoorschottingsniveaus zijn nu inzichtelijk”, aldus traffic manager Sven Counotte die in tussentijd ook is aangeschoven en degene is die dagelijks met het platform werkt.

blauwe-man-berg-met-vlag-uitdaging

Uitdaging

Er zijn talloze aanbieders van kredietfaciliteiten, maar lang niet elk aanbod is passend bij de bedrijfsvoering. Zo zocht het in Harderwijk gevestigde hightechbedrijf Dialoc ID een kredietfaciliteit die meebeweegt met de aard van haar projecten. Het ontwikkelen, bouwen en implementeren van dergelijke geavanceerde systemen kost tijd en geld. Uiteindelijk wordt er geld verdiend, maar in tussentijd lopen de kosten natuurlijk gewoon door. Daarvoor ging Dialoc ID op zoek naar een met het bedrijf meebewegende kredietfaciliteit.

blauwe-man-lamp-oplossing

Oplossing

Tijdens de zoektocht naar voorfinanciering van deze projecten kwam het Dialoc ID terecht bij Boozt24. Al snel bleken deze alternatieve financier voor het MKB en het bedrijf een uitstekende match. Wanneer de facturen zijn ingestuurd op hun platform betaald Boozt24 binnen 24 uur deze uit. Dat het platform van Boozt24 tevens kostentechnisch aantrekkelijk bleek, was mooi meegenomen voor Dialoc ID. Boozt24 beweegt mee met haar klanten en zorgt ook voor goede support.

Het resultaat

Gunstige tariefstelling op voorfinancieren en een klantgerichte oplossing bij Boozt24

“Dialoc ID levert klantspecifieke oplossingen… en dat vraagt om een financier die de ruimte geeft om te bewegen… en die hebben we gevonden in Boozt24!”
Dialoc-ID-Cor-de-Nood-portretfoto
Cor de Nood
Directielid/Mede-Eigenaar

Lees ook onze andere cases

Uitzendbureau-A28-sander-kroezen-en-henry-mol-portretfoto-1
Detachering
Uitzendbureau A28

“Alles bijeen blijkt voorfinanciering via Boozt24 voor ons uitstekend te werken. Banken staan niet direct te springen, mogelijk omdat ze negatief aankijken tegen de uitzendbranche. Een bank wil zekerheid, zoals

Lees verder »
Portret-foto-michel-en-jasmijn
Groothandel
Kerna Luxury Stones

“Standaardzaken lopen geheel automatisch en alleen afwijkende zaken vragen wat aandacht, bijvoorbeeld een klant die betaalt zonder vermelding van het betalingskenmerk”

Lees verder »